Home » Verticale kunsttuin kantoor kopen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Verticale kunsttuin voor kantoor kopen

Bij In2thegreen kan je een verticale kunsttuin voor onder meer jouw kantoor kopen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van greenwalls voor bedrijf, feesten en festivals. Een greenwall is een muur die gemaakt is van kunstplanten. Deze wand zorgt voor een fijne sfeer en allure op jouw werkplek. Daarnaast geeft het jouw kantoor of ruimte een professionele uitstraling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Bij ons kan je een op maat gemaakte verticale kunsttuin voor jouw kantoor kopen

Het kopen van een verticale kunsttuin voor jouw kantoor brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hebben planten een positieve invloed op de werksfeer en hoef je geen ruimte op te offeren. Bij het maken van een tuin houden wij diverse basis maten aan. Heb jij andere wensen? Dan hoef jij je geen zorgen te maken. Wij maken deze levensechte plantenwanden voor buiten op maat kopen!

Schakel ons bedrijf in voor het realiseren van een prachtige tuin

Wil je een verticale kunsttuin voor jouw kantoor kopen? Schakel dan In2thegreen in! Onze creatieve medewerkers gaan graag voor jou aan de slag om een groene muur van kunstplaten die aan al jouw wensen voldoet te maken. Neem hiervoor contact met ons op via +31(0) 850 045 342 of stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl. Liever eerst wat inspiratie op doen voordat je een groene muur vol kunstplanten voor buiten gaat kopen? Bekijk dan ons portfolio!

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday