Home » Verticale kunsttuin kantoor huren

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Verticale kunsttuin voor jouw kantoor huren

Bij in2thegreen is het mogelijk om een verticale kunsttuin voor jouw kantoor te huren. Wij maken geenwalls van diverse soorten kunstplanten. Deze tuin biedt jouw medewerkers een fijne plek om even tot rust te komen en het bevordert het creatief denken. Het grote voordeel van een kunsttuin is dat deze altijd groen is en weinig onderhoud nodig heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Het is bij ons mogelijk om een verticale kunsttuin voor jouw kantoor te huren

Ons bedrijf biedt jouw kantoor de mogelijkheid om een verticale kunsttuin te huren. Het hebben van een kunsttuin brengt diverse voordelen met zich mee. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de lichtinval en onderhoud. Deze duurzame oplossing zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw kantoor kan vergoenen. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame materialen bij het maken van deze kunsttuiten en greenwalls.

Bekijk onze website voor alle mogelijkheden

Naast het huren van een verticale kunsttuin voor jouw kantoor bieden wij nog meer mogelijkheden aan bijvoorbeeld een scheidingswand vol kunstplanten voor jouw bedrijf. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan contact met onze experts op. Hiervoor kan je het contactformulier in vullen, een e-mail stuur naar info@in2thegreen.nl of door te bellen naar +31(0) 850 045 342.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday