Home » Verticale kunsttuin binnen kopen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Verticale kunsttuin voor binnen kopen

Bij ons bedrijf is het mogelijk om een verticale kunsttuin voor binnen te kopen. In2thegreen is namelijk gespecialiseerd in het maken van greenwalls. Een greenwall is een wand gemaakt van levensechte kunstplanten. Wij maken daarnaast ook voor je een verticale tuin met kunstplanten, deze is kant-en-klaar en kan meteen worden geïnstalleerd. Het hebben van kunsttuin neemt verschillende voordelen met zich mee. Zo ondersteund een verticale tuin met kunstplanten het creatief denken en zorgt het voor het verlagen van het stressniveau.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Een verticale kunsttuin voor binnen kan je bij ons kopen

Als je bij ons een verticale kunsttuin voor binnen gaat kopen, wordt deze gemaakt in onze werkplaats. Hier hebben wij alle techniek en benodigdheden beschikbaar om een verticale tuin te maken met prachtige kunstplanten die voldoen aan jouw wensen. De verticale tuin die wij leveren is kant-en-klaar en kan meteen worden gemonteerd op locatie. Daar leggen wij ook de laatste hand aan het ontwerp van de verticale kunsttuin. Het is ook mogelijk om deze verticale kunsttuin voor op kantoor te huren.

Maak telefonisch een afspraak voor een verticale tuin die kant-en-klaar is

Wil je een verticale kunsttuin voor binnen kopen? De medewerkers van In2thegreen helpen jou hier graag bij. Maak dan snel een afspraak met onze experts. Zij komen dan bij jou langs om jouw wensen door te nemen en de mogelijkheden voor een verticale tuin met kunstplanten die klant-en-klaar is te bespreken. Een afspraak maak je door te bellen naar +31(0) 850 045 342, een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl of door het contactformulier in te vullen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday