Home » Verticale kunsttuin bedrijf

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Verticale kunsttuin voor jouw bedrijf

Wil je een verticale kunsttuin kant-en-klaar laten plaatsen bij jouw bedrijf? In2thegreen zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt in zijn of haar werkomgeving. Dit doen wij door een verticale kunsttuin bij jouw bedrijf te plaatsen. Deze kunsttuin bestaat uit wanden bekleed met levensechte kunstplanten. Ons bedrijf plaatst deze verticale kunsttuin kant-en-klaar voor zowel binnen als buiten. Daarnaast heb jij aan deze tuin weinig onderhoudt. Dat maakt ze ideaal voor elk bedrijf!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Wij leveren een verticale kunsttuin kant en klaar bij jouw bedrijf af

De verticale kunsttuin voor jouw bedrijf wordt kant en klaar in onze werkplaats gemaakt. In onze werkplaats hebben wij alle techniek en benodigdheden tot onze beschikking om groene muren van kunstplanten te maken. De creatieve medewerkers van ons bedrijf gaan met jouw project aan de slag, zodat je altijd een mooie groene muur vol kunstplanten voor buiten zal kopen. Wij maken greenwalls van een standaardformaat, maar het is ook mogelijk een wand op maat de laten maken. Bij levering verzorgen wij de montage en de laatste punten met betrekking tot de afwerking. Dit doen wij bij jou op locatie. Naast de verticale kunsttuinen maken wij ook een horizontale kunsttuin voor jouw bedrijf.

Ga met ons in gesprek over jouw wensen

Heb je nog vragen over het aanschaffen van een verticale kunsttuin voor jouw bedrijf of hoe wij deze kant en klaar aanleveren? Ga dan vooral met onze creatieve medewerkers in gesprek! Zij komen graag bij jou langs om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken! Maak een afspraak door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 850 045 342 of door een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday