Greenwall voor buiten huren

Bij In2thegreen kan je een greenwall voor buiten en binnen huren. Deze greenwalls kan je inzetten voor een feest, festival of evenement. Heb je ze voor een andere reden maar tijdelijk nodig? Bij ons kan een greenwall voor buiten, maar ook voor binnen huren. Dit doen wij voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Greenwalls zijn een prachtige duurzame eyecatcher voor ieder soort evenement en voor elk terrein! Een greenwall is een muur met levensechte kunstplanten.

Een greenwall voor buiten en binnen kan je bij ons huren

Naast dat je bij ons een greenwall kan huren voor buiten en binnen, kan je bij ons ook terecht voor het kopen van een groene muur vol kunstplanten. Het hebben van een greenwall zorgt voor diverse voordelen. Het kan dienen als scheidingswand. Daarnaast ondersteunt het, het creatief denken en verlaagt het je stressniveau. Het hebben van echte planten op een feest, festival of evenement neemt veel onderhoud met zich mee. Daarom is een greenwall de beste oplossing. Deze heeft namelijk minder onderhoud nodig en zorgt direct voor een prettige sfeer. Bij het maken van een greenwall houden wij ons bezig met het gebruiken van gerecyclede en duurzame materialen.

Stel direct je vraag

Wil je tijdelijk een groene muur in de tuin? Als je tijdelijk een groene muur wilt huren kan je bij In2thegreen. Daarnaast verzorgt ons bedrijf ook service een onderhoud wanneer je een groene muur vol kunstplanten voor buiten wilt kopen. Heb je vragen over het huren van een greenwall voor buiten of binnen? Stel dan direct je vraag aan ons! Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 850 045 342 of stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl.

greenwall-verticale-tuin-plaat
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday