Home » Scheidingswand kunstplanten bedrijf

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Scheidingswand van kunstplanten voor jouw bedrijf

Wil je een scheidingswand van kunstplanten aanschaffen voor jouw bedrijf? In2thegreen is dé expert op het gebied van greenwalls. Een greenwall is een wand gemaakt van levensechte kunstplanten. Deze groene wanden zijn ideaal om te gebruiken als scheidingswand op jouw kantoor of als eyecatcher.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Laat een scheidingswand van kunstplanten maken door ons bedrijf

Deze groene muur van kunstplanten wordt helemaal naar jouw wens gemaakt. Onze experts denken graag met jou mee bij het aanschaffen van een scheidingswand van kunstplanten voor jouw bedrijf. Op deze manier helpen wij jou jouw kantoor te vergroenen. Doordat deze scheidingswand gemaakt wordt van kunstplanten hoef je er weinig onderhoud aan uit te voeren. Het is ook mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden. Naast een scheidingswand voor binnen maken wij ook outdoor greenwalls.

Bel ons voor meer informatie over een groene scheidingswand voor op kantoor

Heb je vragen over de werkwijze van ons bedrijf of wil je meer informatie over een scheidingswand van kunstplanten voor op je kantoor? Neem dan vooral contact op met één van onze medewerkers. Dit kan je doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 850 045 342 of door een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl. Vele bedrijven gingen jou al voor. Bekijk ons portfolio voor onze uitgevoerde projecten en ontdek wat er mogelijk is voordat je een groene wand voor binnen gaat kopen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday