Home » Plantendecoratie bruiloft

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Plantendecoratie voor een bruiloft

Bij In2thegreen kun je terecht voor plantendecoratie geschikt voor een bruiloft. Wij maken de mooiste omgevingen door gebruik te maken van kunstplanten en bomen. Ons bedrijf maakt onder meer greenwalls. Dit zijn panelen voorzien van levensechte kunstplanten. Ideaal als achtergronddecoratie voor een bruiloft, omdat er weinig onderhoud aan nodig is en het een groene omgeving geeft. Ook voor trouwfeesten in de buitenlucht kun je gebruikmaken van deze groendecoratie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

De voordelen om te kiezen voor plantendecoratie bij een bruiloft

Het kiezen voor plantendecoratie bij een bruiloft heeft vele voordelen. Deze groendecoratie kun je namelijk gebruiken voor trouwfeesten buiten en binnen. Onze visie is duidelijk: een plek creëren waar iedereen zich fijn voelt. Een levensechte plantenwand heeft vooral praktische pluspunten. Ze worden gemaakt van geluidsisolerend materiaal, waardoor ze een dempend effect hebben, werken ze brandvertragend en heb je weinig onderhoud. De wanden blijven altijd mooi groen. Dat maakt ze tevens ideaal voor filmstudio’s. Met deze achtergronddecoratie creëer je dus altijd een eyecatcher op onder meer een bruiloft.

Wij werken met duurzame materialen bij het maken van groendecoratie voor trouwfeesten

Ons bedrijf heeft als doel om altijd te werken met 100% gerecyclede materialen en grondstoffen of duurzame alternatieven en toepassingen. Dit geldt ook voor het maken van groendecoratie voor trouwfeesten. Daarnaast gebruiken we in onze plantdecoratie alleen van hout voorzien van het FSC keurmerk. Zo zorgen we niet alleen voor een prachtige, onderhoudsvriendelijke achtergronddecoratie voor een bruiloft, maar houden we ook rekening met de natuur.

Bespreek je wensen met ons

Heb je interesse in het laten plaatsen van plantendecoratie bij een bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op via info@in2thegreen.nl, +31(0) 850 045 342 of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij je terug komen om de mogelijkheden voor achtergronddecoratie voor een bruiloft te bespreken. Tevens kun je deze achtergronddecoratie ook huren voor beurzen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday