Home » Levensechte plantenwand buiten kopen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Levensechte plantenwand voor buiten kopen

Wil je een levensechte plantenwand voor buiten kopen? Bij In2thegreen maken wij greenwalls voor bedrijven. Naast dat je een levensechte plantenmuur voor buiten kan kopen, kan je deze ook voor binnen aanschaffen. Al deze wanden maken wij in onze werkplaats. Hier maken wij gebruik van gerecyclede en duurzame materialen. De montage en de afwerking verzorgen wij bij jou op locatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Levensechte plantenwand voor buiten kan je op maat bij ons kopen

Ons bedrijf biedt verschillende mogelijkheden aan bij het kopen van een levensechte plantenmuur voor binnen en buiten. Zo is het mogelijk om deze greenwall te gebruiken als scheidingswand of als echte eyecatcher bij binnenkomst. Daarnaast is het ook mogelijk bij het kopen van een levensechte plantenmuur voor binnen om een verticale kunsttuin te maken. Hier kunnen jouw medewerkers echt even tot rust komen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een levensechte plantenwand voor buiten niet meteen te kopen. Je kan deze groene muur ook tijdelijk bij ons huren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij zorgen voor de groenoplossing voor jouw bedrijf! Onze medewerkers komen graag bij jou langs om jouw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken wanneer je een groenoplossing voor op kantoor wilt huren. Op basis van dit gesprek zullen ze jou een vrijblijvende offerte voordragen voor het kopen van een levensechte plantenwand voor buiten. Een afspraak maak je door te bellen naar +31(0) 850 045 342, een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl of door het contactformulier in te vullen. Heb je nog vragen over het kopen van een levensechte plantenmuur voor binnen? Ook dan kan je onze contactgegevens raadplegen. We voorzien je graag van meer informatie voordat je een verticale kunsttuin voor binnen gaat kopen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday