Home » Kunstplanten wand buiten

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstplanten verwerkt in wand voor buiten

Bij In2thegreen kun je kunstplanten laten verwerken in een wand voor buiten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het creëren van ruimtes, waar iedereen kan genieten van een prettige en ontspannen sfeer. Dit doen wij door kunstplanten te verwerken in zogeheten greenwalls. Deze kun je huren of kopen voor zowel binnen als buiten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Kunstplanten verwerkt in een wand speciaal voor buiten

Een groene muur voor binnen, dat zie je wel vaker. Maar heb je er ook over nagedacht dat je deze wand met kunstplanten ook voor buiten hebt? Bij In2thegreen maken we namelijk wanden die je buiten kunt neerzetten. Dit doen wij door UV-bestendig materiaal te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat de levensechte kunstplanten niet aangetast worden door het zonlicht en hun groene kleur behouden. Naast een enkele wand maken wij ook verticale kunsttuinen. Zo ben je altijd omringt door een groene, duurzame omgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden van een wand met kunstplanten voor buiten? Neem dan contact met ons bedrijf op. Stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl, vul het contactformulier in of bel naar +31(0) 850 045 342. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de groene muur voor buiten.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday