Home » Kunstplanten huren

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstplanten huren

In onze verhuur bieden wij je de mogelijkheid om kunstplanten te huren. In2thegreen is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het maken greenwalls en kunstbomen, maar wij verzorgen ook de inrichting van bijvoorbeeld je kantoor met kunstplanten. Met onze producten creëren wij namelijk de fijnste werk- en leefomgeving. Groen op de werkvloer heeft namelijk verschillende voordelen. Ontdek de vele mogelijkheden door met ons in gesprek te gaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Bij onze verhuur kun je kunstplanten huren van hoogwaardige kwaliteit

Wil je graag interieurbeplanting huren? Bij onze verhuur kun je verschillende kunstplanten huren. Heb je binnenkort bijvoorbeeld een evenement? Of wil je graag je kantoor wat meer aankleden? Dan zijn onze kunstplanten een mooie uitkomst. Al onze kunstplanten zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echte planten. We kunnen deze planten los leveren, maar we bieden je ook gehele ontzorgen aan. Wij leveren namelijk ook potten plantenbakken bij de kunstplanten. Ideaal dus al kantoorbeplanting, groenaankleding voor bedrijven en interieurobjecten op maat. Onze levensechte kunstplanten zijn tevens geschikt als groenaankleding voor villa’s.

Maak kennis met al onze producten

Wij hebben verschillende kunstplanten bij ons in de verhuur, die je kunt huren voor verschillende doeleinden. Daarnaast vind je in ons aanbod ook andere producten om elke werk- en leefomgeving aan te kleden. Zo kun je ook kunstbomen van hoge kwaliteit huren. Of laat een wand met kunstplanten voor buiten maken. Deze zijn handgemaakt en zijn een echte eyecatcher. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden. Neem dan contact met ons op via +31(0) 850 045 342, stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl of vul ons contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday