Home » Kunstplanten huren voor filmstudio’s

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstplanten huren voor filmstudio’s

Bij In2thegreen kun je kunstplanten huren die je kunt gebruik voor filmstudio’s. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van greenwalls. Een greenwall is een groene muur met levensechte kunstplanten. Wil je liever geen volledige greenwall? Naast greenwalls maken we ook losse kunstplanten en kunstbomen. Maak kennis met ons bedrijf en de vele mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Levensechte kunstplanten huren voor filmstudio’s

In ons aanbod vind je verschillende kunstplanten die je kunt huren, bijvoorbeeld als decoratie voor in filmstudio’s. Alle kunstplanten zijn van hoge kwaliteit. Dat zorgt er voor dat ze niet te onderscheiden zijn van echte planten. We bieden je zelfs prachtige plantenbakken en potten aan. Daarnaast zijn ze allemaal gemaakt van 100% duurzame materialen. Heb je interesse in onze kunstplanten of ben je benieuwd naar onze andere diensten, bijvoorbeeld het huren van een kunstboom? Neem dan contact met ons op.

Bespreek je wensen met ons

Heb je interesse om verschillende kunstplanten te huren die je kunt gebruiken voor filmstudio’s? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij het huren van een kunstplant? Neem contact met ons op en geef je wensen aan ons door. Wij vertellen je er graag meer over. Bel naar +31(0) 850 045 342, stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl of vul ons contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday