Home » Kunstplanten huren voor festivals

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstplanten huren voor festivals en evenementen

Mocht je kunstplanten willen huren voor onder meer festivals of andere evenementen, dan kies je voor In2thegreen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van groenoplossingen gemaakt van kunstplanten. Wij maken de mooiste greenswalls, kunstbomen en kunstplanten. Met deze prachtige producten creëer je een fijne werk- en leefomgeving, wat uiteraard ook geschikt is voor festivals en andere evenementen. Heb je interesse in het huren van planten voor een festival of een ander evenement? Maak dan kennis met ons bedrijf en de vele mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Kunstplanten huren voor festivals, maar ook andere evenementen

Bij In2thegreen kun je kunstplanten huren voor festivals, maar ook zeker voor andere evenementen. Deze levensechte kunstplanten geven net wat meer sfeer aan je evenement. Daarnaast zijn de planten die je kan huren voor een festival of evenement van hoge kwaliteit. Je ziet namelijk geen verschil tussen een echte plant of een kunstplant van ons bedrijf. Wij willen je helemaal ontzorgen: naast dat je deze planten kunt huren voor een festival of evenement, verzorgen wij ook de potten en de plantenbakken. Nog meer redenen om te kiezen voor het huren van kunstplanten voor festivals, maar ook andere evenementen die jij gaat organiseren. Wat dacht je van een bruiloft? Ook daar kun je deze kunstplanten voor huren.

Wij gebruiken duurzame materialen

Ons bedrijf maakt gebruik van duurzame materialen. Dit geldt voor onze kunstplanten, maar ook voor onze greenwalls en kunstbomen. Als je denkt aan planten en groen, denk je natuurlijk meteen aan duurzaamheid, daarom vinden wij het belangrijk om hier rekening mee te houden. Om het milieu wat te ontlasten, maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame en gerecyclede materialen en grondstoffen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zou je graag planten willen huren voor een feest of evenement? Laat onze medewerkers je dan meer vertellen over het huren van levensechte kunstplanten voor festivals en evenementen. Heb je binnenkort een beurs? En wil je net iets meer dan alleen kunstplanten. Dan maken wij ook achtergronddecoratie. Voor meer informatie over al onze diensten en een passend offerte kun je contact met ons opnemen. Bel dan naar +31(0) 850 045 342, stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl of vul ons contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday