Home » Kunstplanten huren voor bedrijven

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstplanten huren voor bedrijven

Bij In2thegreen kun je kunstplanten huren voor bedrijven, bijvoorbeeld voor op het kantoor. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het maken van de welkbekende greenwalls. Dit zijn groene wanden gemaakt van levensechte kunstplanten. Naast het maken van deze wanden kun je bij ons ook terecht voor kunstplanten en kunstbomen. Met onze producten creëer je een fijne werksfeer. Daarnaast heeft het kiezen voor kunstplanten veel voordelen. Je creëert een fijne, groene werkplek, maar tevens kies je voor een onderhoudsvriendelijk manier. Nog meer redenen om te kiezen voor groen op je werkvloer!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Levensechte kunstplanten huren voor bedrijven, bijvoorbeeld voor op kantoor

Voor het huren van interieurbeplanting kies je voor In2thegreen. Door onze ervaring en kennis van de mark bieden we je bedrijf de mooiste creaties aan. Bedrijven kiezen niet voor niets voor het huren van kunstplanten voor op het kantoor. Je hoeft ze geen water te geven, zo heb je altijd mooie groene planten in het kantoor staan. Daarnaast zijn onze kunstplanten van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn namelijk niet te onderscheiden van echte planten. Ons bedrijf kan je helemaal ontzorgen. Zo bieden we ook potten en plantenbakken aan bij onze planten, maar kunnen we ook het gehele onderhoud overnemen. Op deze manier heb je altijd een groene, natuurlijk en duurzame keuze als het gaat om kantoorbeplanting.

Ontdek alle mogelijkheden

Niet alleen kunnen bedrijven kunstplanten huren voor op kantoor, maar bij In2thegreen bieden we je nog meer mogelijkheden aan voor het vergroenen van je kantoor. Dit doen wij onder meer door groene scheidingwanden te plaatsen, maar ook voor kunsttuinen en andere groenoplossingen zit je bij ons goed. Wil je graag een greenwall laten maken? Of heb je interesse in onze kunstplanten? Neem dan contact met ons op en ontdek al onze mogelijkheden. Bel naar +31(0) 850 045 342, stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl of vul ons contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday