Home » Kunstplanten afscheiding binnen kopen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstplanten afscheiding voor binnen kopen

Wil je een kunstplanten afscheiding voor binnen kopen? Wij maken de mooiste greenwall creaties voor jouw kantoor. In2thegreen is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en leveren van groene wanden. Deze wanden maken wij van kunstplanten. Zo zijn ze onderhoudsvriendelijk en nemen geen ruimte in beslag. Ook op donkere plekken is een kunstplanten afscheiding ideaal.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Een kunstplanten afscheiding van hoge kwaliteit voor binnen kopen

Bij In2thegreen is het mogelijk om een kunstplanten afscheiding voor binnen te kopen. Wij maken deze greenwalls in onze eigen werkplaats. Een levensechte plantenwand heeft weinig onderhoud nodig en heeft een professionele uitstraling. Het is ook mogelijk om de onderhoud en service aan ons uit te besteden. Daarnaast biedt deze afscheiding nog meer voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een prettige werksfeer en kan het stress verminderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij leveren jou graag meer informatie aan alvorens jij een kunstplanten afscheiding voor binnen gaat kopen. Heb je andere vragen voordat je een groene wand voor op kantoor gaat kopen? Neem hiervoor contact met ons op! Dit kan je doen door te bellen naar +31(0) 850 045 342 of door een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl. Onze specialisten geven jou graag passend advies wanneer je een levensechte plantenwand voor buiten gaat kopen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday