Home » Kunstbomen op kantoor

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstbomen voor op kantoor

Voor kunstbomen die geschikt zijn voor op kantoor, zit je goed bij In2thegreen. Wij maken de mooiste creaties met kunstplanten en bomen, zodat je collega’s een fijne werkomgeving hebben. Dit doen wij door greenwalls te maken, maar bieden we ook verschillende planten aan. Al onze creaties zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Realistische kunstbomen laten ontwerpen voor op kantoor

Wil je graag je kantoor vergroenen? Wij maken voor jou realistische kunstbomen voor op je kantoor. Deze bomen worden handgemaakt en worden afgestemd aan jouw wensen. Alle bomen worden gemaakt met een echte stam. De dikte en het soort gaat altijd in overleg met ons. Deze behandelen we tegen ongedierte en gebruiken een gecertificeerd middel om deze boom brandvertragend te maken. Wil je bloesem of een bepaald soort blad? Er zijn verschillende opties bij ons mogelijk. Bespreek je wensen, ook als je een kunstboom wilt huren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij In2thegreen bieden we verschillende kunstplanten en kunstbomen aan die je bij ons kunt huren. Wil je een offerte aanvragen? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. Deze zal je voorzien van een scherpe offerte, waarin al je wensen naar voren komen. Om een afspraak te maken kun je bellen naar +31(0) 850 045 342, stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl of vul ons contactformulier in.

 

 

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday