Home » Kunstbomen huren

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstbomen huren

Bij in2thegreen kun je handgemaakte kunstbomen huren. Ons werk is om werk- en leefomgevingen te creëren waar iedereen zich prettig voelt. Een plek waar jij, je collega’s of bezoekers graag willen zijn. Dit doen wij onder meer door het maken en plaatsen van greenwalls, maar wij bieden je ook de mogelijkheid om verschillende handgemaakte kunstbomen te huren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Handgemaakte kunstbomen huren voor verschillende doeleinden

Voor elk evenement, festival of kantoor hebben wij een geschikte groenoplossing. Je kan bij ons namelijk verschillende handgemaakte kunstbomen huren. Deze bomen worden gemaakt op een echte stam. Dit maakt elke boom uniek. Wat je wensen ook zijn, er is van alles mogelijk. Er zijn namelijk verschillenden soorten blad, ook bloesem in diverse kleuren is mogelijk. Dit geldt ook voor stamdiktes en het soort hout. Elke boom wordt gemaakt, zodat hij perfect past in de ruimte. Zo is deze boom geschikt voor op kantoor. Ook voor festivals of andere evenementen is hij te gebruiken.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie

Heb je interesse in het huren van onze handgemaakte kunstbomen en wil je graag meer informatie ontvangen? Of ben je benieuwd naar ons portfolio? Onze medewerkers staan voor je klaar. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31(0) 850 045 342 of stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday