Home » Kunstbomen huren voor festivals

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kunstbomen huren voor onder meer festivals

Bij In2thegreen kun je kunstbomen huren voor festivals, maar ook voor andere evenementen. Ons bedrijf maakt werk- een leefomgevingen waar iedereen zicht prettig voelt, zo ook op een festival of een ander evenement. Hiervoor maken en plaatsen wij onder meer greenwalls en kunstbomen. Een greenwall is een wand gemaakt met levensechte kunstplanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Kunstbomen huren voor festivals en andere evenementen

Voor alle evenementen en festivals kun je bij ons kunstbomen huren. Wij zorgen namelijk altijd voor een geschikte groenoplossing. De kunstbomen die je bij ons kunt huren worden handgemaakt. De stam is een groot en belangrijk onderdeel, daarom kiezen wij er voor om een echte stam te gebruiken. Deze is behandeld tegen ongedierte. Dat maakt deze bomen ook ideaal voor op kantoor. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten blad, maar ook bloesem in verschillende kleuren is mogelijk. Als het gaat om de dikte van de stam en het soort hout, gaan we graag met je in gesprek. Niet alleen zorgen wij voor prachtige kunstbomen, maar kunnen we ook achtergronddecoratie maken voor onder meer trouwfeesten.

Geef je wensen aan ons door

Heb je interesse in het huren van kunstbomen voor festivals of andere evenementen? Of zou je graag meer informatie willen ontvangen over het huren van een kunstboom? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0) 850 045 342 of stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Dan zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je graag eerst wat inspiratie op doen? Bekijk dan onze portfolio.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday