Home » Kantoor vergroenen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Kantoor vergroenen

Je kantoor vergroenen doe je met de greenwalls van In2thegreen. De creatieve medewerkers van ons bedrijf komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken over het plaatsen van een groene wand. Een greenwall is een muur gemaakt van levensechte kunstplanten. Deze muur zorgt voor een sfeervol kantoor en is in toe te passen op diverse manieren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Er zijn diverse mogelijkheden om je kantoor te vergroenen

In2thegreen biedt verschillende mogelijkheden aan om jouw kantoor te vergroenen door gebruik te maken van een greenwall. Je kan deze gebruiken als een kunstplanten afscheiding van een ruimte, maar ook als eyecatcher bij binnenkomst. Deze wanden kan je zowel voor binnen of buiten toepassen. Het is ook bijvoorbeeld mogelijk om een verticale kunsttuin op jouw kantoor te kopen. Onze greenwalls worden in onze werkplaats gemaakt van duurzame materialen, daarna wordt hij bij jou op locatie in elkaar gezet.

Maak een afspraak met een van onze creatieve medewerkers

Wil je dat een van onze medewerkers bij jou langskomt? Wij bespreken graag met je de mogelijkheden voor het vergroenen van je kantoor. Heb je vragen voordat je een afscheiding met kunstplanten voor binnen gaat kopen? Twijfel dan niet en maak een afspraak! Dit kan je doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 850 045 342 of een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl. Lees vooral ook meer over het kopen van een greenwall.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday