Interieurbeplanting huren 

Bij In2thegreen kun je interieurbeplanting huren voor onder meer villa’s en restaurants. Wij creëren de mooiste creaties voor werk- en leefomgeving. Ons bedrijf vindt het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en graag op een plek wil zijn. Dit doen wij door het maken en plaatsen van greenwalls. Een greenwall is een wand vol met levensechte kunstplanten en zorgt voor een fijne sfeer. Daarnaast verzorgen wij ook interieurbeplanting voor onder meer villa’s en restaurants. We bieden namelijk ook kunstplanten- en bomen aan.

Interieurbeplanting huren voor bijvoorbeeld villa’s en restaurants

Naast gespecialiseerd te zijn in greenwalls en het maken van kunstbomen is het ook mogelijk om door ons de overige groenaankleding te laten verzorgen. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit kunstplanten die niet van de echt te onderscheiden zijn. Voor kantoorbeplanting, groenaankleding voor bedrijfsrestaurant of interieurobjecten op maat. Wij verzorgen het allemaal. Zowel het vullen van bijvoorbeeld door de interieurinrichter geleverde room-divider of zelf aangekochte potten kunt kun je bij ons terecht. We kunnen je ook helemaal ontzorgen als het gaat om het huren van interieurbeplanting voor onder meer villa’s en restaurant, want wij leveren ook potten en plantenbakken.

Wij werken met duurzame materialen

Als je bij ons interieurbeplanting gaat huren, voor onder andere villa’s en restaurants, weet dat wij alleen maar werken met duurzame en gerecyclede materialen. Als je aan planten en groen denkt, denk je immers meteen aan duurzaamheid. Dit nemen wij graag mee in onze diensten en producten.

Vraag een offerte op!

Heb je interesse om interieurbeplanting te huren, bijvoorbeeld voor villa’s of restaurants? Geef dan je wensen en eisen aan ons door en vraag vandaag nog een offerte aan. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via naar +31(0) 850 045 342. Tevens is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl of ons contactformulier in te vullen.

Diverse interieurbeplanting

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday