Indoor Greenwalls

Bij In2thegreen kun je terecht voor zowel indoor- als outdoor greenwalls.
Indoor greenwalls worden het meest toegepast. Steeds meer mensen zien in hoe belangrijk het is om voldoende groen in de privé en werkomgeving te hebben te hebben voor rust, stressvermindering en harmonie.

Greenwalls zijn een handige en duurzame oplossing voor iedereen die weinig tijd of ruimte heeft voor echte planten maar toch meer groen wil.

Praktische voordelen van indoor greenwalls

Bij In2thegreen kun je terecht voor zowel indoor- als outdoor greenwalls.
In2thegreen is opgezet vanuit een duidelijke visie: het creëren van ruimtes waar iedereen zich goed voelt en graag wil zijn. Naast alle mentale voordelen die greenwalls bieden, zijn er ook een aantal praktische pluspunten. Zo zijn de panelen van de greenwalls voorzien van geluidsisolerend materiaal, waardoor ze een dempend effect hebben. Perfect voor vergaderruimtes of andere ruimtes waarin er veel gebeld of gepraat wordt. Daarnaast werken onze greenwalls brandvertragend, wat een vereiste is voor bedrijven, vooral in de horeca. Onze wanden worden geproduceerd met brandvertragende grondstoffen zodat deze aan alle geldende eisen voldoen.

complete indoor kunstplant oplossing

Bevestigen van greenwalls

Greenwalls worden over het algemeen aan bestaande wanden bevestigd maar kunnen ook op mobiele wanden worden geplaatst waardoor ze als roomdividers kunnen dienen.
Door het plaatsen van verticale tuinen haal je het buiten gevoel naar binnen zonder vierkante meters vloeroppervlakte in te leveren.

Contact

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van indoor greenwalls op kantoor of in huis? Neem dan gerust contact met ons op via de mail, telefonisch of via het contactformulier op onze website. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om jouw wensen te bespreken en eventueel een offerte op te stellen.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

2 + 5 =

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday