Home » Horizontale kunsttuin bedrijf

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Horizontale kunsttuin voor jouw bedrijf

Wil je een horizontale kunsttuin laten aanleggen bij jouw bedrijf? Bij In2thegreen zijn wij gespecialiseerd in het maken van tuinen en wanden door gebruik te maken van levensechte kunstplanten. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich prettig voelt in de door ons bedrijf ontworpen horizontale kunsttuinen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Een horizontale kunsttuin laat je maken bij ons bedrijf

Ons bedrijf zorgt ervoor dat jouw horizontale kunsttuin voldoet aan als jou wensen. Daarnaast kun je ook bij een verticale kunsttuin voor je kantoor kopen. Wij maken voor zowel binnen als buiten greenwalls. Deze wand is zo ontworpen dat de kunstplanten levensecht lijken. Onze groene wanden hebben weinig onderhoud nodig, dat maakt ze ideaal om te plaatsen op kantoor of in de tuin. De muren die wij buiten plaatsen zijn altijd voorzien van een UV-bescherming. Dit zorgt ervoor dat ze niet zullen verkleuren door de zon. Daarnaast maken wij deze wanden door gebruik te maken van duurzame materialen.

Bel ons voor meer informatie over onze greenwalls

Wil je meer informatie ons bedrijf of over het aanleggen van een horizontale kunsttuin? Of heb je andere vragen voordat je een groene wand voor op kantoor gaat kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn te bereiken via +31(0) 850 045 342. Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl of het contactformulier in te vullen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday