Home » Groenoplossing kantoor huren

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Groenoplossing voor kantoor huren

Wij zorgen voor een groenoplossing op jouw kantoor die je kan huren! Wil je meer groen op je kantoor, maar vind je het onderhoud te veel werk? Of wil je zo’n wand liever huren dan kopen? Bij In2thegreen kan je een groene wand voor jouw kantoor huren. Wij maken deze greenwalls van levensechte kunstplanten. Dit zorgt ervoor dat je er weinig tot geen onderhoud aan hoeft te plegen, maar je altijd kan genieten van een prachtige groene wand. Deze groene wand voor je kantoor kan je tijdelijk bij ons huren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Wij zorgen voor een groenoplossing voor je kantoor die je kan huren

Ons bedrijf verzorgt greenwalls voor buiten en binnen. De groene wand die je bij ons kan huren voor je kantoor is een echte eyecatcher. Deze wand is ideaal omdat hij gemaakt is van kunstplanten die levensecht lijken. Het fijne aan zo’n wand is dat hij altijd vol groen blijft. Een greenwall is ook ideaal als afscheiding van twee ruimtes te gebruiken. Zo kan je van deze groenoplossing voor je kantoor huren zonder je zorgen te maken over het geven van water. Daarnaast is het ook mogelijk om een verticale kunsttuin in jouw bedrijf te laten plaatsen.

Maak een afspraak met onze specialisten

Wil je een groene wand voor je kantoor huren? Of wil je kunstplanten als afscheiding voor binnen kopen? Schakel dan onze specialisten in. Zij denken graag met jou mee als je een groenoplossing voor je kantoor wilt huren. Je kan ons telefonisch bereiken via +31(0) 850 045 342. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl. Wil je eerst wat inspiratie op doen voordat je een groenoplossing voor jouw kantoor gaat huren? Neem dan vooral een kijkje in ons portfolio.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday