Home » Groene wand kantoor kopen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Een groene wand voor kantoor kopen

Een groene wand voor je kantoor ga je natuurlijk kopen bij In2thegreen. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het maken van greenwalls. Een greenwall is een groene wand die bestaat uit levensechte kunstplanten. Deze wand zorgt voor een prettige en fijne sfeer op en kantoor met zo min mogelijk onderhoud.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Een groene wand vol kunstplanten voor jouw kantoor kan je bij ons kopen

Bij ons bedrijf kan je een groene wand voor elk kantoor kopen. Wij maken deze geenwalls voor zowel binnen als buiten. Het is ook mogelijk om een greenwall voor buiten te huren. In ons assortiment vind je standaard greenwalls, maar maken wij ook greenwalls op maat. Wij kunnen elke maat en gewenste vorm voor jou maken. Onze groene wand is ideaal voor bedrijven die weinig zonlicht hebben voor echte planten of geen groene vingers hebben. Of je op zoek bent naar een natuurlijke afscheiding voor binnen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht om een verticale kunsttuin voor binnen te kopen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Wil je een groene wand voor op jouw kantoor kopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dit kan je doen door te bellen naar via +31(0) 850 045 342 of door ons een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij vertellen je graag meer over het vergroenen van je kantoor.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday