Home » Groene wand binnen kopen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Groene wand voor binnen kopen

Een groene wand op maat voor binnen kan je bij ons kopen. In2thegreen is namelijk gespecialiseerd in zowel indoor- als outdoor greenwalls. Een greenwall is een groene muur gemaakt van kunstplanten voor binnen, welke je bij ons kan kopen. Een groene wand op maat voor indoor wordt het meeste toegepast. Deze groene wand op maat zorgt er namelijk voor een fijne, stressvrije werkomgeving. Daarnaast zorgen wij ook voor service en onderhoud als je bij ons een groene muur van kunstplanten voor binnen gaat kopen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Een groene wand op maat voor binnen gemaakt van kunstplanten kan je bij ons kopen

Het kopen van een groene muur van kunstplanten voor binnen doe je bij ons bedrijf. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken en onderhouden van deze wand. Een greenwall is een duurzame oplossing voor iedereen die te weinig tijd heeft voor het houden van echte planten en toch groen wil. Daarnaast is het ook geschikt voor kleine en donkere ruimtes. Het hebben van een indoor greenwall zorgt voor diverse voordelen. Zo werkt deze wand ook geluidsisolerend en kan ze bevestigd worden aan bestaande wanden. Ons bedrijf helpt je jouw kantoor te vergroenen.

Stuur ons een e-mail voor het opvragen van een offerte

Wil je voor jouw kantoor een groene wand op maat voor binnen kopen? Stuur ons bedrijf dan een e-mail om een offerte op te vragen. Ons e-mailadres is info@in2thegreen.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via +31(0) 850 045 342 of het contactformulier in te vullen. Naast dat je voor binnen een groene muur van kunstplanten kan kopen, kan je deze groenoplossing voor op kantoor ook bij ons huren.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday