Home » Groene muur voor evenementen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Groene muur voor evenementen

Bij In2thegreen kun je een groene muur laten maken voor diverse evenementen. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van greenwalls voor zowel binnen als buiten. Deze groene muur is een echte eyecatcher en zorgt ook voor een sfeervolle plek, waar mensen graag willen zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Een groene muur van kunstplanten ideaal voor evenementen

Organiseer je een bruiloft? Of ben je op zoek naar achtergronddecoratie voor beurzen? Bij In2thegreen maken we voor je een groene muur die je kunt gebruiken voor meerdere evenementen. Deze muur is de ideale aankleding, omdat deze onderhoudsvrij is en altijd mooi groen blijft. Deze muur kan namelijk aangebracht worden op een mobiele wanden, zo zijn ze eenvoudig te verplaatsen. Ben je alleen op zoek naar kunstplanten? Of wil je een kunstboom huren voor een evenement? Ook deze maken wij zorgvuldig naar wens, door gebruik te maken van duurzame materialen. 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Heb je interesse in een groene muur die je kunt gebruiken voor meerdere evenementen? Ontdek de vele mogelijkheden en ga met ons in gesprek. Wil je graag meer informatie ontvangen of wil je een offerte aanvragen voor een prachtige greenwall? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0) 850 045 342, stuur een e-mail naar info@in2thegreen.nl of vul ons contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday