Home » Groene muur tuin tijdelijk

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Een groene muur voor in de tuin die tijdelijk is

Bij ons kan je terecht voor een groene muur die je in jouw tuin kan plaatsen tijdelijk. In2thegreen maakt wanden van levensechte kunstplanten. Wij maken greenwalls voor binnen en buiten. Het fijne is dat je deze tijdelijke muur bij ons kan huren, zolang jij hem nodig hebt. Schaf je er liever een zelf aan? Ook dat kan bij ons!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

​Onze groene muur kan je in tuin tijdelijk laten plaatsen

Het fijne aan een groene muur is dat je deze tijdelijk in je tuin kan laten plaatsen. Als je een levensechte plantenwand voor buiten wilt kopen, maken wij gebruik van gerecyclede materialen. Hierdoor is jouw wand duurzaam. Daarnaast wordt de wand behandeld, zodat hij niet verkleurd door de UVv-straling. Je kan met deze muur ook een scheidingwand van kunstplanten creëren. Ook op donkere plekken zonder zonlicht blijft deze wand vol van kleur.

Schakel onze professionals in voor het maken van een greenwall

Wil je een groene muur tijdelijk laten plaatsen in jouw tuin? Schakel dan de professionals van ons bedrijf in om een horizontale kunsttuin aan te laten leggen. Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan je doen door te bellen naar +31(0) 850 045 342, een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl of het contactformulier in te vullen.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday