Home » Groene muur kunstplanten buiten kopen

  • ✓ Duurzame oplossing
  • ✓ Maatwerk wanden
  • ✓ Levensechte planten

Een groene muur kunstplanten voor buiten kopen

Bij In2thegreen kan je een groene muur van kunstplanten voor buiten kopen. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het creëren van ruimtes waar iedereen graag wilt zijn door de prettige sfeer. Wij maken greenwalls voor bedrijven die zowel voor indoor als outdoor geschikt zijn. Bovendien worden deze van duurzame, gerecyclede materialen gemaakt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Bekijk ons portfolio!

greenwalls-verticale-tuin
Greenwall-verticale-tuin-groen

Een groene muur gemaakt van kunstplanten geschikt voor buiten kan je bij ons kopen

Een greenwall is een wand gemaakt van levensechte kunstplanten. De groene muur van kunstplanten die je bij ons voor buiten kan kopen wordt gemaakt van UV-bestendig materiaal. Dit zorgt er namelijk voor dat de planten niet worden aangetast door het zonlicht en een levendige groene uitstraling behoudt. Het is ook mogelijk om deze groene wand voor binnen te kopen. Dit is een ideale oplossing voor buitenruimtes of andere ruimtes waar te weinig zonlicht komt voor echte planten.

Stuur ons een e-mail voor meer informatie

Wil je meer informatie over het kopen van een groene muur van kunstplanten voor buiten? Neem dan contact met ons bedrijf op door een e-mail te sturen naar info@in2thegreen.nl, het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0) 850 045 342. Het is ook mogelijk om deze een verticale kunsttuin te huren voor jouw kantoor.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday