Greenwalls

U heeft vast vaker gehoord dat planten een zeer positieve invloed hebben op de werkvloer. Ze ondersteunen bijvoorbeeld het creatief denken en verlagen het stressniveau bij mensen.

Planten die op kantoor staan vergen vaak echter wel wat meer onderhoud, daarom zijn greenwalls een betere oplossing voor een groen kantoor.

greenwalls
Greenwall-verticale-tuin-groen

Wat zijn de voordelen van greenwalls?

De aanwezigheid van de (kunst)planten hebben een positieve invloed op de (werk)sfeer, omdat ze rust en kalmte uitstralen. Je haalt het gezonde buitengevoel, dat mensen van nature opbeurt, naar binnen. De groene kleur verhoogt ook de arbeidsproductiviteit, creativiteit, het concentratievermogen en vermindert stress.

De greenwalls zijn geluiddempend dus erg geschikt voor vergaderruimtes, kantoortuinen of elke andere openbare ruimte. Daarnaast kunnen ze ook brandvertragend gemaakt worden, wat in veel kantoorpanden en openbare ruimten een vereiste is. Ook in ruimtes waar weinig tot geen natuurlijk licht aanwezig is, bieden greenwalls een mooie groene duurzame oplossing.

Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk in tegenstelling tot echte planten. Daarnaast staan deze verticale tuinen niet in de weg; je hebt meer groen zonder dat je daar ruimte voor op hoeft te offeren.
Het is tevens een eenvoudige manier om uw kantoor of ruimte een duurzame en professionele uitstraling te geven.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday