Hoe wij rekening houden met duurzaamheid?

Als je aan planten en aan groen denkt, denk je natuurlijk ook meteen aan duurzaamheid. Wij vinden het dan ook enorm belangrijk om hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

Om het milieu te ontlasten proberen wij waar mogelijk te werken met duurzame en gerecyclede materialen en grondstoffen. Op het gebied van Greenwalls staat dit echter nog in de kinderschoenen. Wij willen ons steentje bijdragen door onderzoek te doen naar duurzame alternatieven.

De duurzame toekomst van onze
greenwalls

In2thegreen heeft als doel om 100% met gerecyclede materialen en grondstoffen te werken, of te werken met duurzame alternatieven en toepassingen. Daarnaast gebruiken wij enkel hout voorzien van het FSC keurmerk. Met onze greenwalls willen we naast het creëren van een betere werk- en leefomgeving de natuur beschermen.

Sociaal ondernemen

Een van de kernwaardes binnen In2thegreen is verbinding. Onze filosofie is dan ook dat iedereen een kans verdient. Vandaar dat we ons gewijd hebben aan sociaal ondernemen. Iedereen moet mee kunnen doen op de arbeidsmarkt, hun steentje kunnen bijdragen.

Voor het produceren en monteren van onze greenwalls hebben wij uiteraard mensen nodig. Vanuit het kader sociaal ondernemen willen we iedereen het vertrouwen geven dat ze verdienen en hen een kans geven hun talenten toe te passen in het werken met onze greenwalls.

 

sociaal-ondernemen

Ons streven op het gebied van sociaal ondernemen

Bij In2TheGreen streven we ernaar om een vast percentage van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons team te hebben.

Duurzaamheid-greenwalls

Iedereen doet ertoe

Wij willen een werkomgeving creëren waar het gevoel van rust, harmonie en creativiteit heerst die we ook met onze greenwalls willen bereiken. Zo bieden wij creatieve en handige vaklui met een afstand tot de arbeidsmarkt een plaats om te werken. Ook oudere werknemers moeten soms moeite doen om hun plaats op de arbeidsmarkt te behouden, terwijl hier juist veel kennis en ervaring zit. Wat is mooier dan dat zij deze kunnen ze delen en overbrengen op de jongere generatie. Zo voegt iedereen op zijn eigen manier waarde toe. Iedereen doet ertoe!

Ons streven op het gebied van sociaal ondernemen

Bij In2TheGreen streven we ernaar om een vast percentage van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons team te hebben.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday